Sohbet Girişi

Türkiye Burada Sohbet Ediyor

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.
FARKLI SÜRÜM Mirc İndir
play store app store

Mobil Sohbet Edilen Siteler

Mobil Sohbet Edilen Siteler

Mobil Sohbet Edilen Siteler

Arkadaşlık kurmak, sosyalleşmek doğamızda olan normal bir faaliyettir. Ama her nedense insanlar bu konuda biraz çekingen davranmaktadır. Halbuki chat sitelerinde kurulacak yeni arkadaşlıklar, eğlence odalarında geçirilen güzel dakikalar unutulmaz. Mobil sohbet edebileceğiniz bir çok internet sitesi mevcuttur. Ancak biz Zirvem ailesi olarak benzersiz sohbet odaları kurduk. Sohbet sitelerinin mimarı olan yönetici ekibimizin en son projesidir Zirvem. 2000’li yılların başından bugüne kadar başarılı şekilde yürüttüğümüz sohbet projelerine yenisini ekledik. Mobil sohbet sisteminin en gelişmiş teknolojisini sitemizde kullanıma açtık. Ve bizce kullanıcılar tarafından da sevildi. Çünkü açılışımızdan çok kısa bir süre sonra onlarca kullanıcı sitemizde online oldu.

İyi bir mobil sohbet sitesinden akıllı cihaz uyumluluğu çok önemlidir. Sohbet odalarında yazışmak için akıllı telefonlarda rahatlıkla giriş yapılmalıdır. Andorid telefonda sohbet etmek için siteye giriş yapan kullanıcılar rahatlıkla yazışabilirler. Aynı şekilde iOS telefonlarda da sohbet etmek oldukça kolaydır. Zirvem sitesinin MOBİL sayfasından giriş yapıldığında mobil sohbete anında erişim sağlanabilmektedir.

İster mobil cihazlardan, ister bilgisayardan giriş yapılsın, canlı müzik yayını kullanıcıyı karşılar. Müzik keyfi ile beraber bir çok sohbet odasında kadın ve erkek kullanıcılar yazışmaktadır. Özellikle eğlence kanalları oldukça hareketlidir. Çünkü 7 gün 24 saat sürekli soruların sorulduğu kelime oyunları, bilgi yarışmaları sohbete heyecan katar. Haftalık olarak lider olma yarışması büyük rekabetleri beraberinde getirmektedir.

mobil sohbet edilen siteler

Mobil sohbet sitesi

Kullanıcılarımızın bir çoğundan aldığımız geri bildirimlerde operatörlerimiz ön plana çıkmaktadır. Örneğin bir chat odasında tartışma olduğunda anında müdehale edilmektedir. Veyahut sitemizin belirlediği kurallar çerçevesinin dışına çıkıldığında doğrudan durum ele alınır. Operatörlerimiz sürekli online olarak sohbet odalarını kontrol etmektedir. Çünkü site kuralları oldukça net ve açıktır. Öncelikle 18 yaşından küçük ziyaretçilerin site kuralları gereği chat sisteminde bulunması yasaktır. Ayrıca yetişkin sohbet sitesi olan Zirvem’de özel bilgilerin verilmesi de yasaktır. Hassasiyet içeren bilgiler, siyasi tartışmalara sitemizde yer verilmemektedir.

Tüm bu kısıtlamaların dışında yüzlerce misafir gerçek isimlerini vermeden sohbet etmektedir. Nickname belirleme konusunda oldukça uzun süre düşünen kullanıcılarımız olsa da bu sistem aynı zamanda olayı mistikleştirmektedir.

Sitemiz hakkında bilgi almak ve geri bildirimde bulunmak için whatsapp hattımızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

admin 3674 okunma
Cevap bırakın

alt dalga